OM MIG

Lasse M. Christiansen, Lasse Mørkehøj Christiansen

Lasse M. Christiansen

Tlf.  : +45 28 26 08 36

Mail  : Lasse@sorica.dk

Mit navn er Lasse Mørkehøj Christiansen, er fra årgang 1979, og jeg er pt. bosat i Hedensted (Jylland).

Jeg er uddannet butiksassistent tilbage i 2001, og efter en del år med både butikssalg og telefonsalg, valgte jeg at skifte branche.

Jeg valgte derfor at uddanne mig til multimediedesigner, og var så heldig at få en praktikperioden hos TV2 Danmarks on-air/ promotion afdeling, hvor jeg møde en masse spændende mennesker og fandt min passion for Motion-Graphics, 3D-Animation og Video- / Lydklipning.  

Dette fangede min interesse så meget at jeg forsatte med at dygtiggøre mig både indenfor både produktion af motion-graphics og tv-produktionen.
For at jeg kunne tilbyde hele ”pakken” valgte jeg så i 2017 at uddanne mig til Mediegrafiker.

Da jeg havde fået utrolig meget erfaring fra den digitale verden, synes jeg også at jeg ville dygtiggøre mig indenfor den trykte verden, så jeg var endnu engang heldig og fik læreplads hos Harald Nyborg A/S i Odense. Hvor jeg både lærte at lave trykte medier og med mere.

Som person er jeg let omgængelig, mødestabil, smilende, nysgerrig, positivt indstillet og klar til at tage ansvar i enhver situation.

Jeg er bestemt ikke bange for at tage fat og klø på, når der er travlt.
Når tingene går rigtig stærkt, formår jeg at bevare overblikket, og så får jeg tit at vide, at jeg er en god kollega.

Jeg arbejder både selvstændigt og gerne I teams og seriøst med enhver opgave og
sætter en ære i at være punktlig og pligtopfyldende. Jeg ser enhver opgave som en udfordring og er altid glad for at lære nyt.